Порука матурантима

Познато је да је учење као веслање узводно: чим се посустане, одмах се креће назад. У нашој гимназији веслали смо узводно и у образовању, и у васпитању и у моралном, и духовном смислу. Нема сумње да се вечерас обраћамо будућим успешним младим људима који ће освојити све сфере науке, уметности и живота, а наша Гимназија ће бити поносна на вас - ваша Гимназија верује у вас!

Вечерас се ови матуранти отискују из сигурне луке да би постали нешто што тренутно нису – најбољи лекари, најбољи адвокати и судије, инжењери, менаџери, програмери, профсори, политичари, архитеткте... Желимо вам да останете оно што јесте и да постанете оно што желите и можете да будете. Једино тако бићемо поносни једни на друге. Ваши професори и ваша Гимназија наставиће да расту само ако ви порастете до ваших снова, до ваших жеља, до ваше велике будућности.

Свечана додела диплома матурантима

На свечаности која је одржана у Дому културе, уз присуство великог броја посетилаца, нашим матурантима су уручене дипломе. Међу најбољим ученицима, носиоцима Вукове дипломе, проглашен је и најбољи међу њима - ученик генерације Владимир Агатоновић. Такође су уручене награде свим ученицима који су освојили места на репибличким такмичењима или су у њима учествовали, и њиховим наставницима.

Слике са приредбе можете погледати у ГАЛЕРИЈИ.

Носиоци Вукове дипломе

Прилог Телевизије Трстеник.

Свечана академија

дов

Матурско вече

Матуранти су нам приредили још једно незаборавно дружење!

У поподневним сатима, уз велики број присутних грађана, матуранти су прошетали од Гимназије до платоа испред Општине где је обављено традиционално фотографисање свих одељења са професорима. Након тога упутили су се у ресторан "Виво" у Медвеђи, где су уз музику и плес прославили завршетак средњошколских дана.

Срећно матуранти, желимо вам много успеха у наредном поглављу вашег живота!


Слике можете погледати у ГАЛЕРИЈИ.

ПРИЛОГ ТЕЛЕВИЗИЈЕ ТРСТЕНИК